Expandmenu Shrunk


 • Category Archives Coliere
 • Colier Cappucino

  Colier Cappuccino, realizat din margele din lemn imbracate in crochet si achizitionate de la Tiktakro si margele de sticla crackle cu tente cafenii, montate pe furnituri din bronz. Colierul nu prezinta incuietoare, deoarece se innoada in fata, putand fi reglat dupa dorinta!
  Lungime: aproximativ 80 cm.
  Pret: 20 lei


 • Set Summer Dream  Set format din colier si bratara, realizat din margelute de nisip multicolore si satinate, tras prin panglica din satin de culoare roz-lila. Bratara se inchide cu o margica din fimo de culoare roz-lila.
  Colierul se poate prinde la spate sau intr-o parte.
  Lungimea colierului poate fi ajustata in functie de preferinte. Lungime totala: 60 cm. Lungime din margele: 30 cm.
  Lungime bratara: 22 cm.
  Pret: 30 lei


 • VANDUT Set Deep in the Forest  Set colier si bratara Deep in the Forest, din margelute de nisip de 2mm cusute in tonuri de verde si cu delicioase picaturi din chipsuri de sidef multicolore.
  Bratara este montata pe sarma cu memorie si se incheie cu lobster mascat de charmul din margelute.
  Lungime colier: aprox. 90 cm
  Lungime bratara: aprox 18-20 cm fara charm
  Pret: 30 lei


 • Set My Secret Garden  Set format din colier si cercei montate pe elemente din bronz antic si organza verzui la care am adaugat picaturi colorate din chipsuri de sticla crackle pentru a da “un aer de “gradina secreta” de pe vremuri, o gradina ascunsa dupa ziduri inalte de caramida rosiatica, pe care se catara iedera…cu o poarta batrina de lemn, pe care dupa ce o deschizi simti ca ai intrat intr-un colt de rai” (descris de http://tiktakro.blogspot.com)….Floricelele desfacute au diametrul de aproximativ 5 cm.
  Lungime colier: aproximativ 90 cm.
  Pret: 35 lei


 • Colier cu Fundita Neagra  Colier realizat din margele de nisip de 2 mm intinse pe baza de colier din sarma cu memorie, la care am atasat o fundita realizata din margele de nisip de 2 mm si o margica mare din sticla de Cehia, multifatetata. Colierul este la baza gatului.
  Pret: 15 lei