Expandmenu Shrunk


 • Category Archives Seturi
 • Set Nights of Marrakech

  Unul dintre preferatele mele, setul Night of Marrakech format din inel si pandantiv montat simplu pe lant, realizat din cabochon din rasina epoxidica si elemente din bronz.
  Diametrul atat al inelului cat si al pandantului este de 25mm.
  Inelul este pe baza reglabila.
  Pret: 30 lei.


 • Set Starry Night VANDUT


  Set foarte fin, de seara, format din cercei si bratara, realizat din margelute de nisip placate cu argint cu o tenta usoara de roz si margelute de nisip negre, care se incheie cu o margea Swarovski neagra. Cerceii au elemente din metal argintat care nu contine nichel.
  Lungime bratara: 18 cm
  Lungime cercei: 8,5 cm cu tot cu tortita.
  Pret: 20 lei ‘ VANDUT – se poate reface la cerere


 • Set Summer Dream  Set format din colier si bratara, realizat din margelute de nisip multicolore si satinate, tras prin panglica din satin de culoare roz-lila. Bratara se inchide cu o margica din fimo de culoare roz-lila.
  Colierul se poate prinde la spate sau intr-o parte.
  Lungimea colierului poate fi ajustata in functie de preferinte. Lungime totala: 60 cm. Lungime din margele: 30 cm.
  Lungime bratara: 22 cm.
  Pret: 30 lei


 • VANDUT Set Deep in the Forest  Set colier si bratara Deep in the Forest, din margelute de nisip de 2mm cusute in tonuri de verde si cu delicioase picaturi din chipsuri de sidef multicolore.
  Bratara este montata pe sarma cu memorie si se incheie cu lobster mascat de charmul din margelute.
  Lungime colier: aprox. 90 cm
  Lungime bratara: aprox 18-20 cm fara charm
  Pret: 30 lei


 • Set My Secret Garden  Set format din colier si cercei montate pe elemente din bronz antic si organza verzui la care am adaugat picaturi colorate din chipsuri de sticla crackle pentru a da “un aer de “gradina secreta” de pe vremuri, o gradina ascunsa dupa ziduri inalte de caramida rosiatica, pe care se catara iedera…cu o poarta batrina de lemn, pe care dupa ce o deschizi simti ca ai intrat intr-un colt de rai” (descris de http://tiktakro.blogspot.com)….Floricelele desfacute au diametrul de aproximativ 5 cm.
  Lungime colier: aproximativ 90 cm.
  Pret: 35 lei