Expandmenu Shrunk


 • Category Archives Bratari
 • Set Starry Night VANDUT


  Set foarte fin, de seara, format din cercei si bratara, realizat din margelute de nisip placate cu argint cu o tenta usoara de roz si margelute de nisip negre, care se incheie cu o margea Swarovski neagra. Cerceii au elemente din metal argintat care nu contine nichel.
  Lungime bratara: 18 cm
  Lungime cercei: 8,5 cm cu tot cu tortita.
  Pret: 20 lei ‘ VANDUT – se poate reface la cerere


 • Set Summer Dream  Set format din colier si bratara, realizat din margelute de nisip multicolore si satinate, tras prin panglica din satin de culoare roz-lila. Bratara se inchide cu o margica din fimo de culoare roz-lila.
  Colierul se poate prinde la spate sau intr-o parte.
  Lungimea colierului poate fi ajustata in functie de preferinte. Lungime totala: 60 cm. Lungime din margele: 30 cm.
  Lungime bratara: 22 cm.
  Pret: 30 lei


 • VANDUT Set Deep in the Forest  Set colier si bratara Deep in the Forest, din margelute de nisip de 2mm cusute in tonuri de verde si cu delicioase picaturi din chipsuri de sidef multicolore.
  Bratara este montata pe sarma cu memorie si se incheie cu lobster mascat de charmul din margelute.
  Lungime colier: aprox. 90 cm
  Lungime bratara: aprox 18-20 cm fara charm
  Pret: 30 lei


 • Bratari norocoase Crazy Cats

  Datorita faptului ca au fost mai multe cereri pentru aceasta zdranganica, am refacut bratara Red Cat.
  Bratari norocoase realizate din snur din piele intoarsa imitatie (faux suede) rosu si respectiv mov-lila, la care s-au montat accesorii din metal argintat si un charm pisicuta din argint tibetan. Inchizatoarea toggle este de asemenea, din argint tibetan.
  Lungime bratara 18 cm. Se preteaza pentru o incheietura subtire.
  La plasarea comenzii, va rog specificati culoarea.
  Pret: 12 lei fiecare.

  NOTA: BRATARA ROSIE A FOST VANDUTA!


 • Bratari norocoase III

  Bratari norocoase fixe realizate pe sarma cu memorie din margele de sticla de 2 mm cu charm protector si pentru dragoste din argint tibetan. Se preteaza pentru incheieturi mici/medii. Pentru incheieturi mai mari, se pot realiza la cerere. Foarte rezistente. Pretul se refera la o bucata, iar pentru achizitionare, va rog specificati culoarea. Pentru achizitionarea impreuna a celor patru bratarici, pretul total este de 16 lei.
  Pret: 5 lei/bucata


 • Bratari norocoase II

  Bratari norocoase fixe realizate pe sarma cu memorie din margele de sticla de 2 mm cu charm mana protectoare a lui Hamsa in care s-au montat margelute din coral rosu si corai si tucoaz. Se preteaza pentru incheieturi mici/medii. Pentru incheieturi mai mari, se pot realiza la cerere. Foarte rezistente. Pretul se refera la o bucata, iar pentru achizitionare, va rog specificati culoarea. Pentru achizitionarea impreuna a celor trei bratarici, pretul total este de 12 lei.
  Pret 5 lei bucata.


 • Bratari norocoase I

  Bratari norocoase fixe realizate pe sarma cu memorie din margele de sticla de 2 mm cu diverse charmuri din sticla, sidef sau argint tibetan. Se preteaza pentru incheieturi mici/medii. Pentru incheieturi mai mari, se pot realiza la cerere. Foarte rezistente. Pretul se refera la o bucata, iar pentru achizitionare, va rog specificati culoarea. Pentru achizitionarea impreuna a celor trei bratarici, pretul total este de 12 lei.
  Pret: 5 lei bucata.


 • Bratara norocoasa Blue Ocean  Bratara norocoasa fixa pe incheietura mainii, realizata din baza de bratara fixa, cu forma ovala, potrivita pentru incheieturi mai subtiri, pe care s-au montat charmuri din argint tibetan si margele din sticla, millefiori si Perle sticla Cehia.
  Dimensiune bratara: 45×65 mm
  Pret: 18 lei