Expandmenu Shrunk


 • Category Archives Cercei
 • Cercei Last Days of the Summer II – VANDUT

  Azi noapte si azi dimineata, am CERCELIT! Smile
  Pentru o prietena virtuala, din Peridot, Aventurin, Carneol, Cherry Quartz si Citrin, am prins intr-un buchet colorat, esenta pietrelor semipretioase sa poarte noroc mult.
  Pentru ca nu stiu efectiv gustul prietenei, am incercat in doua variante, cu montura pe clips in forma de banana – cu toate ca nu sunt adepta – si cu montura pe platforma cu surub. Cerceii sunt destui de grei pentru surub.
  Sper din suflet sa-i placa

   

  Pret: 20 lei VANDUT

   


 • Cercelusi de Vara II


  Cercei de vara realizati din elemente metalice argintii la care am atasat margele din fimo multicolorat cu diametrul de 12 mm. Cerceii verde inchis sunt din portelan pictat.
  Dimensiuni: 10 cm cu tot cu tortita.
  Pretul se refera la o pereche
  La plasarea comenzii va rog specificati culoarea!
  Pret: 10 lei
  *Nota: bilutele din fimo fiind realizate manual, acestea nu sunt absolut la fel!


 • Cercelusi de vara I


  Cercei de vara realizati din elemente de bronz la care am atasat margele din fimo multicolorat cu diametrul de 12 mm. Cerceii verde inchis sunt din portelan pictat.
  Dimensiuni: 10 cm cu tot cu tortita.
  Pretul se refera la o pereche
  La plasarea comenzii va rog specificati culoarea!
  Pret: 10 lei
  *Nota: bilutele din fimo fiind realizate manual, acestea nu sunt absolut la fel!


 • Set Starry Night VANDUT


  Set foarte fin, de seara, format din cercei si bratara, realizat din margelute de nisip placate cu argint cu o tenta usoara de roz si margelute de nisip negre, care se incheie cu o margea Swarovski neagra. Cerceii au elemente din metal argintat care nu contine nichel.
  Lungime bratara: 18 cm
  Lungime cercei: 8,5 cm cu tot cu tortita.
  Pret: 20 lei ‘ VANDUT – se poate reface la cerere


 • Cercei Rose Simplicity


  Cercelusi in forma de trandafir de culori rose’, alb, orange coral si maroniu, realizati din rasina pe suport metalic. Se inchid cu cheita.
  Dimensiune: 0,7mm
  Pret: 5 lei perechea
  La plasarea comenzii va rog specificati culoarea dorita


 • Set My Secret Garden  Set format din colier si cercei montate pe elemente din bronz antic si organza verzui la care am adaugat picaturi colorate din chipsuri de sticla crackle pentru a da “un aer de “gradina secreta” de pe vremuri, o gradina ascunsa dupa ziduri inalte de caramida rosiatica, pe care se catara iedera…cu o poarta batrina de lemn, pe care dupa ce o deschizi simti ca ai intrat intr-un colt de rai” (descris de http://tiktakro.blogspot.com)….Floricelele desfacute au diametrul de aproximativ 5 cm.
  Lungime colier: aproximativ 90 cm.
  Pret: 35 lei